Klubbsamlinger og treff

Klubben for oss med Bürstner bobil eller vogn

Klubbsamlinger / Treff

Her vil vi publisere kommende samlinger/treff i Bürstner Club Norway sin regi.

Ønsker du å holde en samling ? send info til : post@burstnerklubben.no




Årsmøte 2020: AVHOLDT



Som dere alle vet har vi måttet forskyve årsmøtet. Nå er det endelig fastsatt dato og plass for årets møte.

Vi har nå gleden av å invitere dere til årsmøtesamling i Skudesnes helgen 18 - 20.9

Vi vil legge det opp slik at samlingen også passer for barnefamilier, alle skal kunne ha en kjekk helg sammen med oss.


Pris for samlingen er 230.- pr bil/vogn, dette inkluderer strøm og servicebygg bruk.


Innkjøring ; Fredag etter eget ønske

Vi satser på å grille fredag kveld, vi griller selv den maten vi vil ha og lager langbord for bespisning og rolig hygge utover kvelden. Dette er en fin måte å bli kjent.


Lørdag ; Det blir mulighet for en spasertur i Skudesnes sentrum før årsmøtet. Skudesnes er som de fleste vet en gammel flott havneby, med små hus og smale gater. Anbefaler et besøk på verdens minste kafe,som du finner i gamlebyen.

Lørdag ettermiddag avholder vi årsmøtet, eksakt tid vil bli opplyst på fredagen. Lørdag kveld blir det felles samles vi til rolig hygge og kos.

Vi håper å kunne servere reker lørdag kveld, om dette vil gå og pris må vi komme tilbake til når det nærmer seg. Klaffer det ikke med reker blir det grilling.

Også på denne samlingen vil vi ha klubbens alkoholregel. Vi henstiller alle til å vise måtehold under samlingen, dette for at det skal være trivelig for voksne,barn og av hensyn til campingplass og andre gjester. Vi håper på deres forståelse for dette.


Avreise søndag blir etter eget ønske.

Påmeldingsfrist : 1.9.20

Påmelding til årsmøte gjøres på : post@burstnerklubben.no

Betaling gjøres direkte til campingplassen.






Helgen 31/7 - 2.8 møtes vi på Valevåg Camping og Hyttetun.  AVHOLDT


Adresse:

Tittelsnesvegen 696

5554 Valevåg


Valevåg Camping og Hyttetun har en spesiell plass i klubbens historie. Det var på denne plassen klubben ble grunnlagt 10.6.17. Dette kunne ikke la seg gjøre uten velviljen fra campingens eier som har gjort alt som er i hans makt for at vi skal ha bare trivelige opphold.

Vi har siden oppstart hatt styremøter og årsmøter på denne campingen. Den service og velvilje vi har møtt der er helt i toppskiktet. Maten vi har fått servert på felles middager er til terning kast 6.

For å gi litt tilbake til de, spesielt nå etter en vanskelig Corona tid har vi valgt å ha en klubbsamling på Valevåg 31.7-2.8

Program for helgen er:


Fredag: Innkjøring når det passer hver enkelt, men kl. 19 tennes grillene. Alle tar med sin egen mat, vi griller og spiser i fellesskap. Etter maten blir det sosialt samvær og kanskje en liten konkurranse mellom bilene.


Lørdag formiddag blir det mulighet for en tur til Rex Island i regi av Campingplassens eier.

Litt info om Rex Island;

Rhododendronparken Rex Garden er en spesiell naturpark med flere tusen rhododendron og andre planter. De fleste plantene er importerte fra Skottland. Rododendron Rex, som parken har navnet fra er og vil bli planta ut i parken i store mengder.

Sorter som Rex ssp. Filctolactueum er en av mange ulike Rex-planter som finnes i parken. Der værtt opparbeidet egne avdelinger for Azaliea Deciduous: Albrechti, Ben Lawers, Klondyke med flere. Det vil òg bli planta ut stauder, busker og tre som trives i furuskogen som er det beste jordsmonn og vekstvilkår for Rododendron og slektninger.

Parken er i stadig utvikling. Nye område i parken og rundt om i bygda vil bli planta etter hvert.  

Siste tilskudd er “Rex Island”, Vestre Kadløy i Førdespollen, der det er planta ut 2 – 3000 planter i 2017-18. Øya er bare er tilgjengelig med båt.

Treskulpturene i parken og på Rex Island er laga med motorsag av den lokale kunstneren Kenneth Ravn Ottessen. Initiativtaker er Olav Furre. Parken åpna i 2014.

Denne turen må bookes fredag kveld og koster 70.- kr pr person. Det vil muligens bli servert litt forfriskninger på øya.


Etter utflukten blir det egentid og avslapning til grillene igjen er klare til bruk i 6 tiden.


Vi har også nå felles grilling og bespisning, alle tar med egen mat.


Lørdag kveld:

Når kvelden endelig kommer blir helgens høydepunkt er realitet, nemlig duoen Ladies in Red, de vil spille variert musikk utover kvelden. Da blir det også mulighet for en svingom eller flere. 


Litt om Ladies In Red;


Jenteduoen "Ladies in Red" med Ann-Christin Berg og Hilde Fredriksen stiller med dansbar musikk og velkjente coverlåter som gir den gode stemningen, uansett alder. Damene serverer låter ifra 50-tallet og frem til i dag med flott tostemt sang, og de fleste vil nok dra kjensel på låten "Lady in red" med Chris de Burgh som er en selvskreven låt på damenes repertoar!

"Ladies in Red" har lang erfaring som vokalister i ulike band, og er rutinerte damer som "leverer"!

Les mere på www.ladiesinred.no


Vi håper på rekord oppmøte denne helgen så vi får vist vår takknemlighet på en skikkelig måte overfor campingens eier.

Ladies in Red vil være sammen med oss hele helgen, kanskje vi får overtalt dem til en liten smakebit fredag kveld også.


Vi vil også denne gangen minne om vårt alkoholregelverk, og be dere om å vise måtehold.


Vi legger også denne samlingen opp slik at medlemmer med barn kan ta de med, og at barna kan ha det kjekt uten masse fulle folk.


Pris for denne helgen er satt til:

Campingpris er 360.- for helgen.

Kr 100.- pr person til å dekke musikken.

Betaling gjøres til campingplassen.

Påmelding innen 20.7 til: post@burstnerklubben.no

Det er en liten campingplass med plass til ca. 20 biler, her blir det første mann til mølla prinsippet som gjelder.